Job 12 van 35


Report this listing

Solliciteren



Chef de Partie – Fluvius Melle – 38u00


Functie

Als Chef de Partie ben je mee verantwoordelijk voor de catering bij onze klant. Je zal instaan voor volgende taken :

  • Je staat mee in voor de productie van koude en warme voorbereidingen van een 200 tal maaltijden
  • Je verzorgd de middagdienst met de collega’s
  • Je staat mee in voor een vlot verloop van de dienst
  • Je controleert de kwaliteit en de versheid van de producten
  • Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
  • Je ruimt de werkplaats op na de dienst
  • Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen
  • Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur
  • Je springt in voor collega's tijdens piekperiodes
  • Je stuurt mee de keukenmedewerkers aan met de site verantwoordelijke
  • Je volgt een “zero risk mindset “en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een A2 diploma hotelschool
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • Je bent een luisterend oor voor uw gesprekspartners
  • Je past u gemakkelijk aan in verschillende werkomgevingen
  • Je boekt graag vooruitgang en brengt nieuwe ideeën in praktijk
  • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je bent positief ingesteld
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must
  • Je bent een teamplayer - One Team Approach
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Gerechten bereiden: Europees
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

Aanbod

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Melle
  • Een specifieke integratie.
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur van maandag tot vrijdag met prestatie van 7u00 tot 15u06.
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.

Solliciteren