Als Chef de Partie ben je mee verantwoordelijk voor de catering bij onze klant. Je zal instaan voor volgende taken :
Je staat mee in voor de productie van koude en warme voorbereidingen van een 200 tal maaltijden
Je verzorgd de middagdienst met de collega’s
Je staat mee in voor een vlot verloop van de dienst
Je controleert de kwaliteit en de versheid van de producten
Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
Je ruimt de werkplaats op na de dienst
Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen
Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur
Je springt in voor collega's tijdens piekperiodes
Je stuurt mee de keukenmedewerkers aan met de site verantwoordelijke
Je volgt een “zero risk mindset “en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij
Jouw profiel
Je bent in het bezit van een A2 diploma hotelschool
Je spreekt zeer goed Nederlands
Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
Je bent een luisterend oor voor uw gesprekspartners
Je past u gemakkelijk aan in verschillende werkomgevingen
Je boekt graag vooruitgang en brengt nieuwe ideeën in praktijk
Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je bent positief ingesteld
Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must
Je bent een teamplayer - One Team Approach
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Gerechten bereiden: Europees
De ingrediënten doseren en mengen
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Aanbod
Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.
Werkplaats gevestigd in Melle
Een specifieke integratie.
Een voltijds contract van onbepaalde duur van maandag tot vrijdag met prestatie van 7u00 tot 15u06.
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.